Neden Bir Blogger Web Sitesinin Mobil Uyumlu Olması Önemli?

Arlina Design: Neden Bir Blogger Web Sitesinin Mobil Uyumlu Olması Önemli? 8.5.16
Blogger Duyarlı Tema Tasarımı

Kişisel Blogger web sitelerinin önemi gün geçtikçe artmakta olan ve para kazanma sektörü olarak da kullanılmaya başlandı. Siz de kişisel Blogger web sayfasını bir kaç dakika içinde oluşturabilirsiniz.


Bir Blogger web sayfasını oluşturmak sadece programama becerileri ve bilgileri gerektiren Google hizmeti değil, çünkü daha önceleri yani 5 - 6 yıl öncesine kadar bazı olanakları sağlamayan blogger şimdi bir çok olanakları da kullanmamıza imkan sağlamaktadır. Yani şimdilerde daha da kullanışlı ve kolay olan kişisel Blogger web siteleri ve Blogger iş web siteleri online olarak para kazanmamızı da sağlamaktadır. Bir çok web sitesi online kişisel web sitesi oluşturmanıza imkan sağlıyor. Bu hizmetlerin en iyisi ve en kalitelisi de 10.000.000 üzerinde kullanıcısı ve 100.000.000 takipçisi olan Google Blogger hizmetleri bu alanda bir numarada yer almaktadır.

Neden Kişisel Blogger Website Gerekli?

1. İnsanlara bilgiler vermek.
2. İnsanlara bazı konular hakkında kişisel beceriler hakkında bilgiler vermek. Mesela yemek tarifi, sanat ve moda vb.
3. Blogger sitelerinden evde para kazanma.
4. Müzik albümleri gibi kişisel becelerileri paylaşma ve becerilerini geliştirme.

Kişisel Blogger web siteleri oluşturmak için bir çok neden daha sayılabilir. Kişisel Blogger web sitesi kullanmak bir amaç için müzik albümleri, yeni kurulan bir grup, resim paylaşımı (genelde moda bloglarında kullanılır)  olsa da asıl amaç blog sitelerinden online para kazanmaktır.

Neden İş Blogger Website Gerekli?

Bir iş sahibiyseniz yada iş kurmak istiyorsanız ve bu iş kolunda başarı sağlamak da istiyorsanız bir Blogger iş web sitesine ihtiyacınız olabilir. Blogger iş web sitesinin amacı nedir? Sahibi olduğunuz iş kolu hakkında bilgiler vermek ve satışlarınızı artırmak için iş yerinizi ve ürünlerinizi internet üzerinden tanıtmak için iş web sitesine ihtiyacınız olabilir. Hiç bir faydası olmasa da iş yerinize müşterilerinizi davet etmek için de kullanabilirsiniz. Blogger iş web sitesinden biraz daha bahsedersek;

1. Farklı ülkelerde internet üzerinden ürünlerinize ulaşılmasını ve tüm dünyaya işinizi tanıtarak işinizi geliştirebilirsiniz.
2. Online ödeme imkanı sağlayarak müşterilerinize alışveriş hizmeti sağlayabilirsiniz.
3. Blogger iş web sitesi iş itibarı için de önemlidir.
4. İnsanların internet üzerinden işinize ulaşabilmesini sağlayabilirsiniz.

Blogger web sitelerinin sadece kurulması kullanışlı hale geldiği anlamına gelmiyor. Blogger web sitelerini kullanışlı hale getirmek için tüm cihazlara uyumlu olması gerekmektedir. Cep telefonları, tabletler ve PC gibi cihazlarla uyumlu olması gerekir.

Bunun yanı sıra Blogger web sitenizin tanıtımı da SEO açısından önemlidir. Blogger web sitenizin tanıtımı için reklam verebilirsiniz. Google AdWords site tanıtımı ve satış için reklam verilen en iyi sektör olarak hizmet vermektedir.

Mobil Uyumlu Blogger Web Siteleri

Bir web sitesi oluşturduysanız ve özellikle iş üzerinden hizmet vermek istiyorsanız web sitenizi mobil uyumlu hale getirmek zorundasınız yada mobil uyumlu tema kullanmalısınız. İş imkanlarınızı ve kişisel becelerilerinize ulaşılması ve web sitenizin kullanışlı olması önem kazanmaktadır. Günümüzde bir çok insanın gün içerisinde mobil cihazlar üzerinden erişim sağladığı web sitelerinden alışveriş, sosyal etkileşim ve ofis işleri gibi birden fazla olanaklara mobil cihazlar üzerinden ulaşmaktadır.

Blogger web sitelerinin hazır mobil eklentisi mevcut, fakat farklı bir Blogger teması kullanıyorsanız ve bu tema mobil uyum değilse Blogger web siteniz mobil cihazlar için kullanış olmayacaktır. Blogger hazır mobil uyumlu temaları kullanmanızı önerebilirim mobil uyumlu Blogger temalarına ulaşmak için tıklayın. Blogger mobil uyumlu web sitelerinin faydaları ve özellikleri;

1. Blogger mobil uyumlu temaların arama motorları tarafından daha iyi optimize edilmesi.
2. Mobil cihazlar üzerinden web sitenize erişim sağlanarak müşterilerin artması ve daha çok alışveriş yapılarak gelirin artması.
3. Blogger mobil uyumlu temaların daha profesyonel bir görünüme sahip olması blogunuz hakkında daha iyi izlenimler bırakır.

Saymış olduğumuz bu özelliklere daha bir çok etken sayabiliriz.

Son olarak bu yazımızda amaç bu içerikten para kazanmak değildir. Blogger üzerinden para kazanmak isteyen ve özellikle Türkiye'deki gençlere blogger hakkında bilgiler vererek onların başarılarına yardımcı olabilmek adına ve onlar başarılı olduğunda bundan mutluluk duyuyoruz. Konu hakkında görüşlerinizi bizlerle paylaşmanızı ve bizimde eksiklerimizi tamamlamamıza sizler rehberlik ederseniz bundanda mutluluk duyarız.

Yorum Gönder