Blogger www Yönlendirme Sorunu

Arlina Design: Blogger www Yönlendirme Sorunu 19.1.17
Godaddy www sorunu

Blogger www Yönlendirme Sorunu

Blogger www sorunu: Blogger siteniz için almış olduğunuz domaini blog site sitenize kaydettikten sonra www olarak giriş yapılmıyorsa, blogger sitenizin yönetim panelinden Ayarlar sekmesinde bulunan Yayıncılık menüsünde aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi Düzenle butonuna tıklayın. Açılan pencerede aşağıdaki resimde olduğu gibi "domain-adi.com öğesini www.domain-adi.com konumuna yönlendir." işaretleyin ve kaydedin. Bu işlemi yaptıktan sonra 48 saat içerisinde tamamen yönlendirme işleminiz tamamlanmış olacaktır. Daha kısa sürede yönlendirme işleminiz gerçekleşebilir.

Bknz: Blogger Domain Ekleme ve Yönlendirme

Godaddy www sorunu

Bu işlemi yapmanıza rağmen hala yönlendirme işlemi gerçekleşmiyorsa, domain kaydedici sitenize mail gönderin yada telefon ile irtibat kurarak yönlendirme işleminin gerçekleştirilmesini talep edebilirsiniz. Domain kaydedici sitesine başvurmadan önce yukarıdaki işlemi mutlaka yapmış olmalısınız.

Godaddy www sorunu: Godaddy domain kaydedici sitesinden almış olduğunuz domanin www giriş sorunu yaşıyorsanız, yukarıdaki işlemi yaparak sorunu giderebilirsiniz.

Yorum Gönder