Google Drive İndirme / Download Linki Oluşturma

Arlina Design: Google Drive İndirme / Download Linki Oluşturma 6.12.16
Google Drive İndirme / Download Linki Oluşturma

Google Drive İndirme / Download Linki Nasıl Oluşturulur?

Blogger kullanıcılarının en büyük yardımcılarından biri olan Google Drive'ın depolama gibi bir çok özelliğinin yanında blog yayınlarımızda da bir çok özelliğinden faydalanıyoruz. Bu özelliklerini blog sitelerinde daha kullanışlı hale getirmek için çok çaba göstermekteyiz. Bu yazımızda web sitesi ve blog sitesi yöneticilerinin özellikle download sitelerinin işlerini kolaylaştıracak Google Drive İndirme / Download Linki Oluşturma sayfası hakkında bilgiler veriyoruz.

Google Drive İndirme / Download Linki Oluşturma Sayfası

Web veya blog sitenize indirme linki ekliyorsanız ve bunu Google Drive aracılığıyla yapıyorsanız, indirme linkine sadece bir tıklama doğrudan indirilmesini sağlayan Google Drive İndirme / Download Linki Oluşturma sayfasını kullanarak bunu yapabilirsiniz. Google Drive üzerinden sağladığınız indirme linkleri doğrudan bir indirme linki sağlamaktadır. Google Drive linkleri indirme butonuna tıkladığınızda öncelikle Google Drive sayfasına yönlendirmekte, şimdi bu yöntemden kurtulmak için Google Drive İndirme / Download Linki Oluşturma sayfasını ziyaret ederek indirme linkinizi oluşturmanız yeterli olacaktır.

Google Drive İndirme / Download Linki Oluşturma sayfasına gitmek için aşağıdaki butona tıklayın ve sayfa bulunan talimatları uygulayarak Google Drive İndirme / Download Linkinizi oluşturabilirsiniz.


Google ve Blogger hakkında bir çok bilinmeyenleri için bizi takip etmeye devam edin. Sitemizde beğendiğiniz yayınları beğeniyorsanız, beğendiğiniz yayınlarımızı arkadaşlarınızla Facebook, Twitter ve Google Plus gibi sayfalarınızda paylaşarak bize destek vermiş olursunuz. Destekleriniz için teşekkürler.

Yorum Gönder